Список форумов < О К Н О > Форум Клуба оценщиков
  Форум  •  Правила форума  •  Пользователи  •   FAQ  •  Поиск •   Календарь •   Регистрация  •   Профиль  •   Войти и проверить личные сообщения  •   Вход
 Курсы повышения квалификации в НУБиП Украины (январь-февраль 2016 г.) Следующая тема
Предыдущая тема

Версия для печати
Начать новую темуОтветить на тему
Автор Сообщение
new



Сообщения: 12
Откуда: Kiev
СообщениеДобавлено: Вт, 05 Янв 2016 08:53 Ответить с цитатойВернуться к началу

НАВЧАЛЬНІ ЗАХОДИ ДЛЯ ОЦІНЮВАЧІВ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК ТА СЕРТИФІКОВАНИХ ІНЖЕНЕРІВ-ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКІВ!

Національний університет біоресурсів і природокористування України відповідно до угод із Держгеокадастром України проводить наступні навчальні заходи для оцінювачів земельних ділянок та сертифікованих інженерів-землевпорядників:

З 20 січня по 22 січня 2016 року навчальний курс підвищення кваліфікації оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок (по завершенні курсу слухачі проходять тестування, за результатами якого видається свідоцтво про підвищення кваліфікації)
Важливо! Згідно статті 8 Закону України «Про оцінку земель», оцінювачі з експертної грошової оцінки земельних ділянок зобов'язані не рідше одного разу в два роки підвищувати кваліфікацію за програмою підвищення кваліфікації. Невиконання цієї вимоги є підставою для зупинення дії кваліфікаційного свідоцтва оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок.
Курс викладають провідні оцінювачі, представники Держгеокадастру України, ВГО «Спілка оцінювачів землі», ВГО «Ліга оцінювачів земель». Тривалість курсу – 28 годин.
Зацікавлені у підвищенні кваліфікації особи подають:
- картку слухача з вклеєною фотографією;
- копію паспорта (1, 2 сторінки);
- копію ідентифікаційного коду;
- копію кваліфікаційного свідоцтва оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок;
Вартість навчання – 2000 грн. (без ПДВ).

З 25 січня по 5 лютого 2016 року – курс підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників, відповідно до статті 68 Закону України від 22.05.2003 № 858-IV «Про землеустрій».
Важливо! Сертифіковані інженери-землевпорядники зобов’язані не рідше одного разу на чотири роки підвищувати кваліфікацію за програмою підвищення кваліфікації.
Навчання проводиться у відповідності до ст.ст. 66, 68 Закону України «Про землеустрій», наказу Мінагрополітики України від 28.11.2012 № 739 «Про затвердження Порядку роботи Кваліфікаційної комісії, видачі та анулювання кваліфікаційного сертифіката інженера-землевпорядника та інженера-геодезиста» (зареєстрованого Мін'юстом України від 07.12.2012 № 2039/22351).
Відповідно до Вимог до програми підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників, що затверджені Рішенням Кваліфікаційної комісії від 24.01.2013 № 2 (із змінами, що внесені Рішенням Кваліфікаційної комісії від 29.08.2013 № 17), в рамках навчального курсу (75 годин) розглядаються наступні модулі: нормативно-правові засади здійснення землеустрою; проведення землеустрою на загальнодержавному та регіональному рівнях; проведення землеустрою на місцевому рівні; забезпечення проведення землеустрою; охорона земель; державний земельний кадастр; державне управління у галузі земельних відносин.
Висока якість освітніх послуг НУБіП України забезпечується залученням провідних вітчизняних експертів та компетентних фахівців з питань проведення землеустрою, оцінки земель, ведення державного земельного кадастру, що беруть участь у розробці нормативно-правових актів та технічних процедур, керівників профільних управлінь Держгеокадастру України, висококваліфікованих науково-педагогічних працівників факультету землевпорядкування НУБіП України, фахівців ВГО «Спілка землевпорядників України» тощо.
Відповідно до Рішення Кваліфікаційної комісії від 29.08.2013 № 17, за результатами навчального курсу здійснюється підсумковий контроль знань (тестування) до якого залучаються три представники Кваліфікаційної комісії. Прийняття рішення про видачу свідоцтва про підвищення кваліфікації сертифікованим інженером-землевпорядником здійснюється Кваліфікаційною комісією, що утворена наказом Держземагентства України. Рішення щодо видачі свідоцтва про підвищення кваліфікації особам, які пройдуть навчання у НУБіП України, будуть прийняті на черговому засіданні Кваліфікаційної комісії.
Зацікавлені у підвищенні кваліфікації особи подають:
- картку слухача з вклеєною фотографією;
- копію паспорта (1, 2 сторінка);
- копія кваліфікаційного сертифіката інженера-землевпорядника (крім осіб, які підвищують кваліфікацію після позбавлення кваліфікаційного сертифіката за рішенням Кваліфікаційної комісії);
- копію диплому про закінчення вищого навчального закладу за спеціальностями «Землевпорядкування», «Землевпорядкування та кадастр», «Землеустрій та кадастр».
Вартість навчання – 3000 грн. (без ПДВ).

Іногородні забезпечуються гуртожитком (вартість проживання 150 грн. на добу).
За додатковою інформацією звертатися за адресою:
Навчально-науково виробничий центр «Охорона природних ресурсів та реформування земельних відносин» факультет землевпорядкування.
03040, м. Київ, вул. Васильківська, 17, кімн. 212, 203
Контактні телефони: (044) 259-97-31, 258-11-54; e-mail: kll_ludmila@ukr.net
Відповідальні особи: Кольоса Людмила Леонідівна, Гиренко Марина Григорівна.
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
doodo



Сообщения: 8

СообщениеДобавлено: Вс, 09 Сен 2018 20:19 Ответить с цитатойВернуться к началу

Хорошие курсы, это факт
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Показать сообщения:      
Начать новую темуОтветить на тему


 Перейти:   



Следующая тема
Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме
Вы не можете скачивать файлы в этом форуме