Список форумов < О К Н О > Форум Клуба оценщиков
  Форум  •  Правила форума  •  Пользователи  •   FAQ  •  Поиск •   Календарь •   Регистрация  •   Профиль  •   Войти и проверить личные сообщения  •   Вход
 Интересные исторические события Следующая тема
Предыдущая тема

Версия для печати
Начать новую темуОтветить на тему
Автор Сообщение
_Gleb_



Возраст: 41
Сообщения: 689
Откуда: London
СообщениеДобавлено: Пт, 03 Авг 2018 11:50 Ответить с цитатойВернуться к началу

Порошенко нагородив почесним званням псевдонауковця з вигаданими регаліями – «Схеми»

Цитата:
Президент України Петро Порошенко своїм указом до Дня Конституції нагородив званням «Заслужений працівник культури України» Андрія Авдєєнка, який називає себе «адміралом», «академіком» та «істориком», хоча більшість його регалій є вигаданими. Про це повідомляє програма «Схеми», спільний проект Радіо Свобода і телеканалу UA:Перший.


Цитата:
Журналісти дослідили, що нагороджений Андрій Авдєєнко – мешканець Запоріжжя, відомий своїм псевдонауковими теоріями. Декан історичного факультету Запорізького національного університету Володимир Мільчев коротко розповідає про зміст книжок Авдєєнка: «Вигадані, ніколи неіснуючі запорозькі січі, причому одна із них локалізується, на його думку, в рідному селі».

«Для того, щоб підтвердити науковість своїх творів, Авдєєнко іноді вдається до фотошопу», – йдеться в матеріалі. Так, в одній зі своїх книжок він опублікував фотографію, на якій він стоїть нібито на тлі археологічних розкопок поблизу Запоріжжя в компанії тодішніх секретаря Запорізької міськради Романа Тарана та депутата Михайла Левченка.

Згодом виявилося, що фотографія несправжня. Про це свідчить видалений оригінальний знімок з сайту Запорізької обласної державної адміністрації, де Авдєєнко зображений в компанії тих самих чиновників і вже не на фоні розкопок.

Наукового ступеня Авдєєнко не має, а звання «академіка» йому присвоїла громадська організація «Українська академія наук».

«У принципі зареєструвати таку організацію і давати такі звання чи титули може будь-хто», – пояснює запорізький журналіст та історик Едуард Андрющенко.

Звання «адмірала», про яке розповідає публічно Авдєєнко, також є фейковим. У прес-службі Військово-морських сил України повідомили, що такого звання, як «почесний адмірал», у них немає взагалі.



psevdo_archs.jpg


Посмотреть профильОтправить личное сообщение
MobZa



Сообщения: 4

СообщениеДобавлено: Чт, 25 Окт 2018 16:38 Ответить с цитатойВернуться к началу

До важниі історіцічскім подій з моєї точки зору, має відношення визвольна війна українського народу https://histua.com/istoriya-ukraini/ukrainski-zemli-v-dobu-kozactva/nacionalno-vizvolna-vijna. Ця подія спричинила за собою масу наслідків, і на жаль більше негативних. Я вважаю що це дуже цікава і корисна інформація, і з огляду на нинішній стан в країні, почитати потрібно)
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
karina2602



Сообщения: 4

СообщениеДобавлено: Вт, 23 Апр 2019 22:55 Ответить с цитатойВернуться к началу

Интересно
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Показать сообщения:      
Начать новую темуОтветить на тему


 Перейти:   



Следующая тема
Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме
Вы не можете скачивать файлы в этом форуме