Колеги, чи відомо Вам таке, що вказана структура є конфіденційною організацією не надає інформації на запити землевпорядчих органів. Тричі зверталися у філію ВАТ,,Укртелеком’’ надати довідку про повну відновну вартість головних споруд і магістральних мереж телефонного та радіозв’язку для виконання нормативної грошової оцінки земель населених пунктів і отримали відписку. Спочатку нас повідомили, що немає конкретних нормативних актів, згідно яких ВАТ,,Укртелеком’’ зобов’язане надавати дані про споруди та мережі товариства. Потім –, що проведення нормативної грошової оцінки земель не залежить від надання ВАТ ,,Укртелекомом’’ інформації про свої споруди і мережі, так як в регіоні діють і інші оператори зв’язку і те, що до складу витрат на облаштування території включаються лише витрати місцевого бюджету на створення мереж зв’язку, а їхні до розрахунку не беруться. І врешті решт, прислали листа-роз’яснення ВАТ ,,Укртелеком’’ від 28.02.2008р. №2081-523-5 про те, що виконавчі комітети міських рад взагалі не мають правових підстав вимагати від ВАТ,,Укртелеком’’ надання інформації щодо вартості споруд та мереж товариства при проведенні нормативної грошової оцінки земель, що це є незаконним втручанням в господарську діяльність і вимаганням інформації та даних, не передбачених законом.
Скажіть будь-ласка, як у Вас (у кого проводиться нормативна грошова оцінка земель населених пунктів), чи надає ВАТ,,Укртелеком’’ довідки про повну відновну вартість головних споруд і магістральних мереж зв’язку і яким чином Ви їх отримуєте? Чи оскаржували відмови до правоохоронних органів, до суду, можливо зверталися в Держкомзем ?
Наперед вдячний за відповіді.
_________________ Желай большего, мечтай о невозможном.
Everything is possible!
zanoza Spammer
Добавлено:
Вт, 11 Ноя 2008 18:25
CikawyjZemlemir, у нас проводилась нормативная оценка. что я вам скажу - добровольно могут и не дать, никому они не должны давать такую инфу.
чтобы дали - на них должно либо надавить руководство города (заказчик оценки), либо вы на личном контакте должны договариваться с ними. либо брать какие-то косвенные источники данных.
Борода и Филин Андрей - необходимые данные для определения базовой стоимости 1 м2 при нормативной оценке.
Добавлено спустя 3 минуты 40 секунд:
CikawyjZemlemir, что я вам могу сказать по этому поводу - ну, будет у вас несколько искаженной стоимость нормативная. однако я не думаю, что стоимость сетей укртелекома настолько сильно ее исказит, чтобы это серьезно затревожило власти города. а если затревожит - пусть как-то этот вопрос решают.
а вы просто приостановите выполнение работ по договору до получения необходимой информации для расчетов.
skiff Неформальный лидер
Добавлено:
Ср, 12 Ноя 2008 13:18
Я проводив оцінку будівель і споруд ВАТ "Укртелеком". Поряд зі мною ходив начальник охорони від міліції і компетентний "товарсчь" із Спілки Бідняків України. На території або у приміщеннях даної організації є секретна техніка та обладнання, що становить державну таємницю.
ІМХО. Можуть і не надати, необхідний допуск у виконавця до матеріалів, що становлять державну таємницю.
_________________ Рабів до раю не пускають! Богу - душа, життя - Україні, честь - для себе!
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме