КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А від 13 лютого 2008 р. N 48 Київ
Про реорганізацію Державного агентства земельних ресурсів України
Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:
1. Реорганізувати Державне агентство земельних ресурсів шляхом перетворення у Державний комітет України із земельних ресурсів - центральний орган виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра охорони навколишнього природного середовища.
2. Державному комітетові України із земельних ресурсів подати в місячний строк Кабінету Міністрів України:
проект Положення про Комітет;
пропозиції щодо внесення до актів законодавства змін, що випливають з цієї постанови, визначення граничної чисельності працівників Комітету та вирішення інших питань, пов'язаних із забезпеченням його функціонування.
Прем'єр-міністр України Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 22
СИМа
Добавлено:
Пт, 15 Фев 2008 14:05
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я від 13 лютого 2008 р. N 288-р Київ
Про призначення Воєводіна В.В. Головою Державного комітету України із земельних ресурсів
Призначити Воєводіна Володимира Васильовича Головою Державного комітету України із земельних ресурсів.
Прем'єр-міністр України Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 19
_________________ "...чтобы побеждало зло, достаточно добрым людям ничего не делать". 100% - все зависит от нас, от нашей позиции и отношения к происходящему.
zanoza Spammer
Добавлено:
Пт, 15 Фев 2008 14:11
задолбали
в прошлом же году только реорганизовывали
Trinichka
Добавлено:
Пт, 15 Фев 2008 14:22
Куда документы подавать на регистрацию?
_________________ Я не всегда права, но никогда не ошибаюсь.
Mfactor
Добавлено:
Пт, 15 Фев 2008 14:39
Опять старое название!
Прикольно - получал в прошлом году свидетельство, дык тада на нем указали, что выдано Державним комітетом по земельних ресурсах - вверху и на печати, хотя тогда уже было Державне агентство земельних ресурсів. А теперь уже вернули старое название - так что все соответствует!
Marina_M
Добавлено:
Пт, 15 Фев 2008 14:40
Trinichka писал(а):
может подождем, твою мать?
_________________ Ничто не происходит без достаточного основания. Михаил Васильевич Ломоносов
Trinichka
Добавлено:
Пт, 15 Фев 2008 14:50
Мариночка писал(а):
Trinichka писал(а):
может подождем, твою мать?
А что думаешь моя мать создаст порядок? Она по моим данным в госструктуру идти не собиралась.
_________________ Я не всегда права, но никогда не ошибаюсь.
Филин Андрей Ведущий Филин
Добавлено:
Пт, 15 Фев 2008 16:20
заколебали
_________________ Желай большего, мечтай о невозможном.
Everything is possible!
skiff Неформальный лидер
Добавлено:
Пт, 15 Фев 2008 16:41
У военных есть хорошая поговорка, отражающая подобный бардак: "Не спеши выполнять приказание - поступит новая команда". Я только улыбаюсь..
В уряде, наверное, - тоже!
_________________ Рабів до раю не пускають! Богу - душа, життя - Україні, честь - для себе!
СИМа
Добавлено:
Пн, 18 Фев 2008 09:07
Добрый день всем! Читала новый Указ Президента ( Указ вiд 14.02.2008 № 121/2008 Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 січня 2008 року "Про стан виконання Указу Президента України від 21 листопада 2005 року N 1643 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 червня 2005 року "Про стан додержання вимог законодавства та заходи щодо підвищення ефективності державної політики у сфері регулювання земельних відносин, використання та охорони земель"
и не поняла ..."обмеження строку державної реєстрації державних актів на землю та договорів оренди землі.. " это как? (в пункте про розробку ЗП про внесення змін до ЗК).
_________________ "...чтобы побеждало зло, достаточно добрым людям ничего не делать". 100% - все зависит от нас, от нашей позиции и отношения к происходящему.
Mfactor
Добавлено:
Пн, 18 Фев 2008 12:36
СИМа, ну я так понимаю это типа пазитифф. Ограничить срок регистрации актов - например, втечение месяца. А то ж сейчас беспредел с этим - акты лежат неподписанные и незарегистрированные годами и без взятки ничего не двигается!
СИМа
Добавлено:
Пн, 18 Фев 2008 13:16
Ваши бы слова... Мы аренду земли оформляем с 2003 года ( под благоустройство)
rudge
Добавлено:
Чт, 24 Апр 2008 17:08
И кажись продолжение.
"Таким чином, і заступники голови ФДМ, і сама Валентина Семенюк-Самсоненко вже пакують валізи. І до кінця тижня на чолі Фонду держмайна стане Андрій Портнов (БЮТ)."
Смотрите далее.
http://www.intv-inter.net/news/article/?id=57730685
_________________ Век живи век учись, а ...................
Самая большая ошибка это боязнь совершить ее!
Афоризм
... Если вы хотите завести себе кровных врагов - возьмитесь с друзьями за общее дело ...
Naskel
Добавлено:
Пт, 25 Апр 2008 04:10
Со свежих новостей Валентина Семенюк-Самсоненко решила стать выше премьер-министра, и наняла охранные структуры защищать здание ФДМУ от рейдерских атак КМУ во главе с вышеуказанным П-М.
_________________ Оценщик излагает объективную точку зрения, а именно свою собственную.
_________________ "Все перемены, в натуре случающиеся, такого суть состояния, что сколько чего у одного тела отнимется, столько присовокупится к другому" М.Ломоносов
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме