Автор |
Сообщение |
Misha
|
Добавлено:
Пн, 17 Июн 2013 11:25 |
|
Albano2 писал(а): |
Бросился в глаза пункт "29. Визначення вартості ліквідації АЗ."
Далее идет описание ликвидационной стоимости... И кто такие ответы пишет?
Товарищи студенты! Пишите шпаргалки сами! Точно сдадите, проверено! |
То-то я тоже смотрю ответы Юрия Александрович не совпадает с вопросами 2012 года. Но все равно - спасибо!!!
По поводу шпаргалок - согласен на все 1000%.
Я думаю что выучить одну методику не составит труда - всего то 40 формул и текст ( в моем случае) |
|
|
|
|
zanoza
Spammer
|
Добавлено:
Пн, 17 Июн 2013 11:47 |
|
всегда мне было непонятно, зачем учить формулы... типа внезапно пропадут все экземпляры методики? |
|
|
|
|
Misha
|
Добавлено:
Пн, 17 Июн 2013 11:55 |
|
zanoza писал(а): |
всегда мне было непонятно, зачем учить формулы... типа внезапно пропадут все экземпляры методики? |
ФОрмулы заучить только на экзамен. Потом все равно все вылетает. Придется обращатся к Методике. |
|
|
|
|
privet
|
Добавлено:
Вт, 18 Июн 2013 09:07 |
|
Misha, а помоему главное уметь пользоваться литературой и знать, где и что находится и как его найти, спросить самих экзаменаторов, помнят ли они формулы со школьной скамьи либо с универа, врядли они помнят формулы по предмету "Теория автомобиля" |
|
|
|
|
Misha
|
Добавлено:
Вт, 18 Июн 2013 09:28 |
|
privet писал(а): |
Misha, а помоему главное уметь пользоваться литературой и знать, где и что находится и как его найти, спросить самих экзаменаторов, помнят ли они формулы со школьной скамьи либо с универа, врядли они помнят формулы по предмету "Теория автомобиля" |
Согласен на все 100%. На как-то на экзамене не дадут попользоваться. Придумывают разное.... В работе - да - пожалуйста. У меня сотрудника завалили на том, что у него в отчете не была прописана формула расчета объема двигателя - хотя он ее выучил и знал на память! |
|
|
|
|
Студент1
|
Добавлено:
Вт, 10 Дек 2013 14:09 |
|
Всім доброго дня. При підготовці до іспиту зупинився на такому питанні... "-Питання №22. Класифікація та ознаки ремонтів і перекосів кузову?" ніяк не можу знайти відповідь, якщо хто має інформацію допоможіть. Дякую за будь-яку відповідь або пояснення.. |
|
|
|
|
Dob
|
Добавлено:
Вт, 10 Дек 2013 14:47 |
|
Студент1 писал(а): |
Всім доброго дня. При підготовці до іспиту зупинився на такому питанні... "-Питання №22. Класифікація та ознаки ремонтів і перекосів кузову?" ніяк не можу знайти відповідь, якщо хто має інформацію допоможіть. Дякую за будь-яку відповідь або пояснення..
|
Чомусь не можу прикріпити файл, скиньте почту відправлю. |
|
|
|
|
Студент1
|
Добавлено:
Вт, 10 Дек 2013 14:55 |
|
попробуйте на цей адрес вислати Maks7@ukr.net
Добавлено спустя 34 минуты 11 секунд:
Dob підкажіть , що це за підручник, це явно не методика оцінки КТЗ.. |
|
|
|
|
Dob
|
Добавлено:
Вт, 10 Дек 2013 16:33 |
|
Студент1 писал(а): |
попробуйте на цей адрес вислати Maks7@ukr.net
Добавлено спустя 34 минуты 11 секунд:
Dob підкажіть , що це за підручник, це явно не методика оцінки КТЗ.. |
Явно ))), Богаченко В.М "Оцінка дорожніх транспортних засобів" Київ - 2008р. |
|
|
|
|
Makey
|
Добавлено:
Вт, 17 Ноя 2015 09:44 |
|
Доброго дня шановні.
З 2007 року я працював в судового експерта правою рукою, поки донедавна став безробітним. Щоб не втрачати навички вирішив стати оцінювачем по 1.3. Націлився на Харків, вже подав заявку. По приказці - готуй сани літом - вирішив до вас звернутись з питанням: чи є (свіжий чи актуальний) перлік питань для педготовки до складання кваліфікаційного іспиту на отримання кваліфікаційного свідоцтва оцінювача??? На сайті ФДМУ пусто, а на МІБу ніде не згадується.
Дякую за допомогу! |
|
|
|
|
Makey
|
Добавлено:
Вт, 17 Ноя 2015 11:24 |
|
Питання знайшов!. Вони виявились на сайті ФДМУ як посилання |
|
|
|
|
bvls108
|
Добавлено:
Чт, 07 Сен 2017 12:23 |
|
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, якщо у когось можливо є, відповідь на питання №15. Особливості визначення ринкової вартості колісних транспортних засобів, строк експлуатації яких не перевищує 1 рік. |
|
|
|
|
Сергей232
|
Добавлено:
Чт, 07 Сен 2017 13:14 |
|
Табличка расчета есть в бюллетенях автотовароведа. |
|
|