Доброго дня! Не підписувала звіти Кеп ключем ( не бачила оф документи, що потрібно). Як тепер бути ?
Якщо на рецензування, то підписуйте і відправляйте, ще раз тому як рецензування не буде проводитися, а якщо з "прицілом під базу" просто щоб зареєструвати то зареєструє і без накладання підпису... хоча не факт, що при вибірковому моніторингу звітів не зупинять доступ до бази
_________________ "Перестроить можно рожу, Ну а душу - никогда."
Torn
Добавлено:
Чт, 20 Окт 2022 11:54
Іларіон писал(а):
Zlata писал(а):
Доброго дня! Не підписувала звіти Кеп ключем ( не бачила оф документи, що потрібно). Як тепер бути ?
Якщо на рецензування, то підписуйте і відправляйте, ще раз тому як рецензування не буде проводитися, а якщо з "прицілом під базу" просто щоб зареєструвати то зареєструє і без накладання підпису... хоча не факт, що при вибірковому моніторингу звітів не зупинять доступ до бази
Звіт електронний, на якій накладється підпис, повинний бути підписаний власноруч та отсканований? Тобто потрібно роздрукувати, потім підписати, отсканувати, потім підпис в Діі наприклад, потім підгрузити в базу. До речі, чи потрібний договір також підгружати
Один из 9000
Добавлено:
Ср, 16 Ноя 2022 21:25
Zlata писал(а):
Ну и ничего страшного. А что-то случилось?
_________________ Нас 9000! Кому-то - это очень много.
novak777
Добавлено:
Вт, 10 Янв 2023 14:22
А шо колеги, багато кому анулювали СОДи? Я бачу повальну акцію фонд влаштував.
Zonzi
Добавлено:
Чт, 12 Янв 2023 22:52
Ага, зайшов глянути, скільки лишили сертифікатів СОД, то там 14 наказів з початку року!
І в кожному може бути по декілька СОДів
Так скоро нікого і не лишиться
zanoza Spammer
Добавлено:
Вс, 22 Янв 2023 16:01
Zonzi писал(а):
Ага, зайшов глянути, скільки лишили сертифікатів СОД, то там 14 наказів з початку року!
І в кожному може бути по декілька СОДів
Так скоро нікого і не лишиться
Зачистка повним ходом? Тільки не розмумію, з якою метою та яка для цієї мети необхідна кількість оцінювачів.
mirosha
Добавлено:
Пн, 23 Янв 2023 10:28
Я думаю це створення монополії на ринку для конкретної фірми, яка несподівано з'явится після "зачистки"
novak777
Добавлено:
Пн, 23 Янв 2023 13:11
mirosha писал(а):
Я думаю це створення монополії на ринку для конкретної фірми, яка несподівано з'явится після "зачистки"
Чому з'явиться? вони нікуди не дівались. у нас в місті вони як сиділи по своїх офісах так і сидять. Таксу для спокійної роботи зі звіту на фонд заніс і у тебе нема проблем по роботі. Можна не прикріпляти кучу документів при реєстрації. У мови для роботи ідеальні, конкурентів поприбирали, а ті що залишились або роблять 3 звіти в місяц, або проходять підвищення і чекають на нові СОДи, і цей процес може затягнутись бо причин навіть не треба створювати, то світла нема то води то газу.
Zonzi
Добавлено:
Пн, 30 Янв 2023 11:36
Доречі, цікавий момент з роботою самої бази, вірніше з її не роботою.
Вона днями може не працювати. Як зазначають самі працівники ФДМУ, через відключення світла.
Про наявність генератора чи альтернативних джерел живлення, вони не вкурсі.
І чомусь усі інші державні реєстри працюють або без збоїв, або з мінімальними перешкодами
Вся ідея з базою та ще раніше (до оціночного майдану) схема з 12 "апостолами", що були запропоновані гречкосієм Антошею Яценком (доречі де він зараз?) та схвалені тодішним керівництвом фонду, були корупційними, а зараз, та й не тільки зараз, все г...но лізе через щілі, а розгрібати ніхто не хоче (не може) та й не на часі. Теперішня база, що так її розхвалює фонд, це все профанація з сучасними доступами, паролями, електронними підписами. А суд їм каже - всі ваші накази та рішення ЕК на підставі рецензії з вашої ж бази без відповідної заяви, протирічь Закону України, ніби вони цього не знають.
Мало хто готовий проходити весь цей шлях через нашу судову систему.
_________________ Я живу на своїй, Богом даній, землі!
Flexio
Добавлено:
Пт, 24 Мар 2023 08:24
Я готовий, картопллю сажаю з голоду не помру. У родичів з айті сотню баксів на адвоката позичу. Я цим гадам не спущу. Тут, панове, доходить чутка, що якщо распоганий жидт печатку на святу паску.....вибачте евреї ще не про вас, а про антоху яйценка. Кажуть, що є контори вільні від страху. І кажуть, що на підвищення нові вилізли. Ну то таке. Зачеплять мене, я ім обіцяю: заяву про злочин, судовий позов. Пора таки покінчити з корупцією в ФДМУ. Обікрали нас, а як обікрали державу?
Про чутки: на рецензію вже не шлють лише підвищення, ну типу сходи в конторку, дай пару тисяч. У мене великий досвід дородьби з цим лайном. Спробуйте.
Добавлено спустя 36 минут 28 секунд:
60 наших колег викликали на комісію на 30 -те. мене там нема. Але я клянусь, що кожен мошеннік типу маркуса і його рукомої будуть судити.Новий голова фонду призначив мені зустріч.
Добавлено спустя 11 минут 23 секунды:
Да, панове, негайно вийдіть з лайна яке називається об'єднаннями. Там іуд дохера. От я ніде під ніяким статутом про рецензування не підписаний. Утирки з фонду мене не дістануть в принципі, в бюджет держави не закладені витрати. Негайно виходьте, бо лихо вам буде.
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме