платить теперь нужно насчет УТО, а я проводил оплату на счет ФО
мне звонили из УТО, счет обещали прислать, пока нет, повышение не в Киеве.
privet
Добавлено:
Пт, 12 Сен 2014 12:46
edgar_po писал(а):
privet писал(а):
платить теперь нужно насчет УТО, а я проводил оплату на счет ФО
мне звонили из УТО, счет обещали прислать, пока нет, повышение не в Киеве.
какую специализацию повышаете и скоко стоит ?
Любава
Добавлено:
Вс, 21 Сен 2014 13:12
Народ, хто буде проходити підвищення кваліфікації в Українській комерційній школі з 29 вересня по 3 жовтня?
Raduga
Добавлено:
Вс, 21 Сен 2014 14:24
Я планую, тільки там начебто не 29 вересня, а 30.
Любава
Добавлено:
Пн, 22 Сен 2014 13:48
Raduga
так на напрям 1.1 лекції 30 вересня, а 3 жовтня тестування. Як йде підготовка до тестів? я з деякими задачами не можу розібратися.
Raduga
Добавлено:
Пн, 22 Сен 2014 15:11
До тестів не готуюся, наразі є деякі інші справи, а відповіді в тих задачах, що я рішала, не співпадають з моїми, ну хоч на 100 грн., але не співпадають, Я так думаю, що це в зв'язку з округленням. Бо якщо дисконтувати річний дохід від реалізації 85 млн. цеглин на 10 років, то я думаю, що кількість заокруглених знаків після коми таки буде мати значення.
Petr
Добавлено:
Пн, 22 Сен 2014 15:35
Raduga писал(а):
До тестів не готуюся, наразі є деякі інші справи, а відповіді в тих задачах, що я рішала, не співпадають з моїми, ну хоч на 100 грн., але не співпадають, Я так думаю, що це в зв'язку з округленням. Бо якщо дисконтувати річний дохід від реалізації 85 млн. цеглин на 10 років, то я думаю, що кількість заокруглених знаків після коми таки буде мати значення.
Проходил недавно повышение. Допускается разбег +/-10% от правильного ответа.
Любава
Добавлено:
Пн, 22 Сен 2014 15:40
Raduga Важко дається дохідний підхід. Розрахунок кредиту шляхом ануїтету у мене теж трошки не співпадає, на 2 вкінці, я думаю, що це та сама проблема заокруглення. А що чути, як в УКШ проходить тестування, реально здати з першого разу, дають підглядати у шпаргалки?
Думаю, що 30 вересня зустрінемося на лекції, якось легше здавати коли хтось є під боком)))
Добавлено спустя 6 минут 13 секунд:
Petr
Як враження від тестів? За скільки часу результати відомі?
BORMAN
Добавлено:
Пн, 22 Сен 2014 15:48
Я вообще считаю тесты чистым криминалом. Кто еще сдает тесты после повышения квалификации? типа хирург не сдал тест после повышения и его все лишили права оперировать? по логике бред полный свои экзамены мы уже сдали. Прокуратура по них плачет.
Любава
Добавлено:
Пн, 22 Сен 2014 15:53
BORMAN
BORMAN писал(а):
Я вообще считаю тесты чистым криминалом. Кто еще сдает тесты после повышения квалификации? типа хирург не сдал тест после повышения и его все лишили права оперировать? по логике бред полный свои экзамены мы уже сдали. Прокуратура по них плачет.
Одна людина не може йти проти системи, потрібно згуртуватися всім і доказати, що це приниження для нас. А поки нема іншого виходу, як сидіти і вчитися, згадуєш свої студентські роки перед екзаменами)))
Raduga
Добавлено:
Пн, 22 Сен 2014 16:01
Мені важко даються задачі по КТЗ, бо я ніколи його не оцінювала, а спеціалізація відкрита.... В мене є питання, яке мене мучить, а на ваш погляд може здаватись дурним.....Скажіть, а де брати нормативний пробіг в тих додатках що додаються до тестів?... Тільки не "кидайте в мене тапки".
Любава
Добавлено:
Пн, 22 Сен 2014 16:51
Raduga писал(а):
Мені важко даються задачі по КТЗ, бо я ніколи його не оцінювала, а спеціалізація відкрита.... В мене є питання, яке мене мучить, а на ваш погляд може здаватись дурним.....Скажіть, а де брати нормативний пробіг в тих додатках що додаються до тестів?... Тільки не "кидайте в мене тапки".
в мене напрям 1.1, по КТЗ я взагалі нічого не знаю, але передивилася додатки, то знайшла середній нормативний пробіг в таблиці 2.2. Додаток 2. Нажаль це все чим можу допомогти.
Raduga
Добавлено:
Пн, 22 Сен 2014 17:32
Дякую, та саме із цією табличкою я й не можу розібратись - там написано: середньорічний нормативний пробіг, а тоді йдуть стовпчики - до 15 тис. км, від 15 до 21 тис км, 21 та більше.... А де взяти саму цифру, який нормативний пробіг саме в мого об'єкта оцінки? Допоможіть, будь ласка, хто знає.
Серый Оценщик футбола
Добавлено:
Пн, 22 Сен 2014 17:51
Raduga писал(а):
Дякую, та саме із цією табличкою я й не можу розібратись - там написано: середньорічний нормативний пробіг, а тоді йдуть стовпчики - до 15 тис. км, від 15 до 21 тис км, 21 та більше.... А де взяти саму цифру, який нормативний пробіг саме в мого об'єкта оцінки? Допоможіть, будь ласка, хто знає.
Та в задании дадут наверное.
_________________ Один раз сделаешь не подумав, сто раз подумав-не переделаешь
rozon
Добавлено:
Пн, 22 Сен 2014 21:14
Raduga писал(а):
...Скажіть, а де брати нормативний пробіг в тих додатках що додаються до тестів?... .
Всі необхідні вихідні дані надаються разом з задачею.Для роботи береться з «Бюлетня автотоварознавця»
Любава часу нажаль дуже обмаль ,не завадить добре орієнтуватись у своїх шпаргалках.Результат оголошується по закінченню тестів .
Опрацюйте 2 рази бредовнік Тімошик і успіх Вам гарантований
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме