Автор |
Сообщение |
kink
|
Добавлено:
Вт, 13 Июн 2017 12:42 |
|
Доцик, помножити на вартість 1 кв.м об'єкта оцінки та поділити на кількість співвласників? це житло чи щось офісне? |
|
|
|
|
Доцик
|
Добавлено:
Вт, 13 Июн 2017 14:07 |
|
kink писал(а): |
помножити на вартість 1 кв.м об'єкта оцінки та поділити на кількість співвласників?
|
Це вже виділена площа під конкретного власника, питання в тому чи коректно включати цю площу до загальної, хоть бери і право користування рахуй на цю площу)))
Добавлено спустя 1 минуту 9 секунд:
kink писал(а): |
це житло чи щось офісне? |
це комерція |
_________________ Роби, що повинен і будь що буде!!! |
|
|
|
Серый
Оценщик футбола
|
Добавлено:
Вт, 13 Июн 2017 17:56 |
|
Доцик писал(а): |
Це вже виділена площа під конкретного власника, питання в тому чи коректно включати цю площу до загальної, хоть бери і право користування рахуй на цю площу))) |
Ці площі закріплені за власником в правовстановлюючих чи ні?
Питання коректності тут, як на мене, може виникати тільки в співставності з аналогами. Звісно, можна було б сказати (типу як книжка пише), потрібно знайти такі ж самі аналоги з такою ж бідою
Наприклад, в професійних торгівельних і офісних центрах при оренді до площі основних приміщень ще певним коефіцієнтом докидується площа місць загального користування і по факту орендар фактично займаючи одну площу, платить за більшу з урахуванням цих площ загального користування.
Може як вихід підшукати в якості аналогів окремі приміщення, в складі яких є не тільки основні приміщення (наприклад, кабінети оісного призначення), а і є місця загального користування. тут звісно відмінність буде, бо у вашому випадку цими пролащи користуєтьяс напевне не тільки власник основних приміщень, тоді як в аналогах - тільки певний орендар. Але це все одно частково врахує наявність у складі обєкта як основних приміщень, так і допоміжних. В ідеалі, ще й і врахувати пропорцію основних і допоміжних приміщень в оцінюваному обєкті і в обєктах співставлення. |
_________________ Один раз сделаешь не подумав, сто раз подумав-не переделаешь |
|
|
|
Доцик
|
Добавлено:
Ср, 14 Июн 2017 09:46 |
|
Серый писал(а): |
Ці площі закріплені за власником в правовстановлюючих чи ні? |
закріплені
Добавлено спустя 7 минут 53 секунды:
Серый писал(а): |
Питання коректності тут, як на мене, може виникати тільки в співставності з аналогами. Звісно, можна було б сказати (типу як книжка пише), потрібно знайти такі ж самі аналоги з такою ж бідою |
та отож
ринок таких приміщень обмежений, питання виникло тому що дана площа була додатково вписана "від руки" у витяг про реєстрацію, крім того зі слів нотаріуса відчуження цих площ відбувається за згодою співвласників :" border="0" /> |
_________________ Роби, що повинен і будь що буде!!! |
|
|
|
edgar_po
|
Добавлено:
Пт, 10 Ноя 2017 12:13 |
|
tefanga писал(а): |
и летательных аппаратов |
Боинг или Мрия |
|
|
|
|
Трейдер
|
Добавлено:
Пт, 28 Сен 2018 09:27 |
|
Добрий день, хтось робив оцінку майбутньої квартири (будівництво на початковій стадії, фундамент, хочуть отримати суду в банку). Якщо хтось, щось підкаже буду вдячний.
Добавлено спустя 42 минуты 10 секунд:
Можливо хтось має хоч якийсь звіт з такої оцінки |
|
|
|
|
edgar_po
|
Добавлено:
Пт, 28 Сен 2018 14:22 |
|
Трейдер писал(а): |
оцінку майбутньої квартири |
це напрям 2 - оцінка майнових прав? |
|
|
|
|
Трейдер
|
Добавлено:
Пт, 28 Сен 2018 14:46 |
|
edgar_po писал(а): |
оцінку майбутньої квартири |
це напрям 2 - оцінка майнових прав? |
що значить напрям 2? |
|
|
|
|
privet
|
Добавлено:
Вт, 13 Авг 2019 18:21 |
|
какой год ввода в эксплуатации дома жилого указывать в реестре/базе, если нет данных о годе, а при регистрации отчета обязательно требуется ввести этот год ? |
|
|
|
|
Трейдер
|
Добавлено:
Ср, 14 Авг 2019 16:46 |
|
Прикінь по будівлі, якого року могли таке чудо побудувати. У мене була ситуація, коли нотаріус приципився до року побудови. Будинок 80-х років, априбудова з підвалом ніби як 2016 року. В тех паспорті рік не вказаний, яставлю 80 ті, а він чуділо мені "перереєстровуй на 2016 рік бо оцінку не прийму", а я йому "то ми ідемо до другого нотаріуса". Пішли оформилися, а ввечері тогож дня він телефонує і каже "ладно приходьте, я на це очі закрию"
Добавлено спустя 3 минуты 26 секунд:
Добрий день, хтось робив оцінку майбутньої квартири (будівництво на початковій стадії, фундамент, хочуть отримати суду в банку). Якщо хтось, щось підкаже буду вдячний.
Добавлено спустя 42 минуты 10 секунд:
Можливо хтось має хоч якийсь звіт з такої оцінки |
Береш подібні об'єкти, це оголошення новобудов,такі які ще на початку будівництва, найкраще того самого забудовника, якщо немає інших. Мінімум поправок. І все. |
|
|
|
|
OrlovaOlyaaa
Гость
|
Добавлено:
Вт, 20 Авг 2019 14:13 |
|
Нужно в интернете поискать, к кому обратиться на этот чет. Кстати, вдруг вам будет интересно, с их помощью моно провести приём платежей в России без регистрации ИП или ООО. Выплата на банковский счет иностранной компании или на кошелек в платежной системе WebMoney https://www.paysto.com/ru/priyom-platezhej-dlya-nerezidentov-rossii/ . Это вдруг будет актуальным в вопросе с приобретением недвижимости и т.д. |
|
|
|
|
Ліра
|
Добавлено:
Пн, 28 Окт 2019 11:25 |
|
Підскажіть, в яких документах роз'яснюється
що входить до (Вид об’єкта нерухомості: гуртожиток, житловий будинок коридорного, у тому числі галерейного, готельного типу
(будинок для малосімейних) та його частини) |
|
|
|
|
leno
|
Добавлено:
Вт, 12 Ноя 2019 22:17 |
|
Здравствуйте. Давно не оценивал для аукционов, поэтому не постесняюсь уточнить, ничего ли не поменялось:
- при оценке коммунального имущества для последующей приватизации кроме отчета нужна также рецензия другого оценщика?
Спасибо. |
|
|
|
|
VladimirVI
|
Добавлено:
Ср, 13 Ноя 2019 08:58 |
|
|
|
|
Bogatyr
|
Добавлено:
Ср, 13 Ноя 2019 19:26 |
|
А кто может подделать отчет? Сам же оценщик. Сделал отчет, накатил свою же печать на струйнике, попросил расписаться похожей подписью. Если все нормально, то вопросов нет. А если нет, то это не я, меня подделали и подставили. |
|
|
|
|
|
|
Следующая тема
Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме
|
|