Ну, как на мой взгляд, то для того чтобы праздновать день своей профессии совсем не нужно ждать чьей бы то ни было "указки": мы сами как то управились.
Мариночке: а что, тебе не понравилась моя организация праздника в 2007 ?
_________________ Рабів до раю не пускають! Богу - душа, життя - Україні, честь - для себе!
Филин Андрей Ведущий Филин
Добавлено:
Пн, 14 Сен 2009 09:36
skiff писал(а):
тебе не понравилась моя организация праздника
skiff, не парься, все гуд, просто я лично думал что в этом году ты запоздаешь, а я за полтора месяца напишу что мол "скоро праздник", а ты с каждым годом на 2 недели раньше начинаешь готовиться, так через 20 лет ты тему про ДОц-2030 на форуме поднимешь на следующий день после празднования ДОц-2029,
_________________ Желай большего, мечтай о невозможном.
Everything is possible!
skiff Неформальный лидер
Добавлено:
Пн, 14 Сен 2009 09:38
Ну через 20лет может у меня склероз букдет и я сразу, на следуюющихй день начну готовить новый Праздник.
_________________ Рабів до раю не пускають! Богу - душа, життя - Україні, честь - для себе!
Marina_M
Добавлено:
Пн, 14 Сен 2009 10:42
Скиф, че ты? мне все нравится. Видно руку мастера
_________________ Ничто не происходит без достаточного основания. Михаил Васильевич Ломоносов
skiff Неформальный лидер
Добавлено:
Пн, 14 Сен 2009 14:26
Наверное я не понял интонации ранее сказанного... Сори, конечно.
А про сроки - так ведь опыт говорит, что начинать готовиться нужно раньше. И пройдет все тогда хорошо.
Ладно! Давайте поговорим о номинациях!
Я начну, а вы помогайте, так и выберем совместно номинации и устроим тиайные голосования. Ну начну что ли (где-то так):
1. За наибольшую помощь другим коллегам на страницах форума.
2. Спаммер №1
3. За лучший Вопрос
4. Клуббер Клуба (типа - не выходит из форума - сидит круглые сутки и все такое)....
Професія оцінювача, експерта з оцінки власності не менш складна і відповідальна, ніж інші професії сфери «Працівники сфери нерухомості і будівництва». Адже оцінювач, експерт з оцінки власності винен відмінно знати не тільки теорію своєї роботи, але і бути чудовим практиком.
Тим більше, кваліфікація оцінювача, експерта з оцінки власності важлива з погляду кар'єрного зростання. Погодьтесь, навряд чи директор підвищить некомпетентного оцінювача, експерта з оцінки власності і дасть зелене світло в подальшому просуванні в роботі.
Що стосується фінансового питання роботи оцінювачем, експертом з оцінки власності, то тут, як і в багатьох інших спеціальностях, зарплата залежить в першу чергу від регіону мешкання оцінювача, експерта з оцінки власності, специфіки установи, в якій працює оцінювач, експерт з оцінки власності і політики підприємства відносно рівня заробітної плати для співробітників.
Чим займається оцінювач, експерт з оцінки власності? Оцінка нерухомості, визначення вартості виробничої лінії на фабриці, оцінка збитку, заподіяного в автомобільній аварії вимагає професійної роботи оцінювача. Експерт з оцінки - це математик, що працює з формулами, маркетолог, що досліджує ринок, економіст, який веде розрахунки, юрист, що оформляє документи, - все в одній особі.
Необхідно перелопатити гору бухгалтерської документації, проаналізувати нинішній стан ринку і його тенденції, провести дослідницьку роботу по базах даних, вибрати методологію розрахунку оцінки залежно від об'єкту. Одна справа оцінювати уживаний вертоліт, зовсім інше - визначати вартість збитку автотранспорту при ДТП. Головне питання, на яке зобов'язаний відповісти оцінювач: "Скільки?", а глибина і аргументація відповіді покаже його компетентність.
Специфіка професії оцінювача, експерта з оцінки власності:
Плюси професії:
Це дуже поважана і прибуткова професія.
Мінуси професії:
Робочий день оцінювача ненормований,
Висока вартість освіти.
Де працює оцінювач, експерт з оцінки власності:
Спеціалізовані оцінні фірми.
Особисті якості:
Робота оцінювача вимагає аналітичного складу розуму, уважності, скрупульозності і терпіння.
Скільки отримує оцінювач, експерт з оцінки власності?
Починати кар'єру краще всього помічником оцінювача в заставному відділі банку або в консалтингових і оцінних компаніях. З часом можна дорости до начальника відділу. Кар'єрне зростання можливе не тільки "по вертикалі", але і "по горизонталі".
Як стати оцінювачем, експертом з оцінки власності?
Зробити кар'єру в цьому бізнесі можна лише з вищою освітою. У Києві фахівців з оцінки готують багато інститутів.
Natali
Добавлено:
Пн, 14 Сен 2009 15:09
Была на праздновании Дня оценщика-2007 (если кто помнит - Матильда №2) Впечатления остались замечательные!
Так что буду очень рада, если примете в компанию и в этом году!
_________________ неисправимый оптимист
skiff Неформальный лидер
Добавлено:
Пн, 14 Сен 2009 15:44
Наташа - помним, ждем и будем очень рады!
Natali
Добавлено:
Пн, 14 Сен 2009 15:54
Спасибо, Сережа
_________________ неисправимый оптимист
skiff Неформальный лидер
Добавлено:
Пн, 14 Сен 2009 16:16
рад буду видеть!
Marina_M
Добавлено:
Пн, 14 Сен 2009 17:08
skiff писал(а):
Наверное я не понял интонации ранее сказанного... Сори, конечно
как ты мог давно не видел, наверное, отвык
_________________ Ничто не происходит без достаточного основания. Михаил Васильевич Ломоносов
Yaroslaf
Добавлено:
Вт, 15 Сен 2009 10:52
Natali писал(а):
Была на праздновании Дня оценщика-2007 (если кто помнит - Матильда №2) Впечатления остались замечательные!
Так что буду очень рада, если примете в компанию и в этом году!
Я не был , но хочу в этом году присоединится. Наташа, буду рад тебя увидеть .
skiff Неформальный лидер
Добавлено:
Вт, 15 Сен 2009 13:42
Ну вот, Наташу будут рады видеть! Ярослав, Вас тоже, не сомневайтесь!
Olenka Оценщик
Добавлено:
Вт, 15 Сен 2009 19:16
Какая ты Матильда№2 - ты самая что ни на есть красавица и умница Наташа с очаровательной скромностью девушки из Львова (скажу по секрету, девушки из Западной Украины-слабость Скиффа )
День Оценщика 2007 -супер
Как и все остальные наши праздники, спасибо организаторам. Надеюсь, ДО 2010 будет не хуже
Филин Андрей Ведущий Филин
Добавлено:
Вт, 15 Сен 2009 19:41
Olenka писал(а):
скажу по секрету
из ОКНА по всему свету
_________________ Желай большего, мечтай о невозможном.
Everything is possible!
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме