Уважаемые, а что вы хотели? Почему вы так возмущаетесь, при этом большая часть клуба 2 месяца назад голосовала за Януковича (смотрим ветку "Выборы президента"). Ну теперь радуйтесь.
Ваще - да. Я тоже тада был крайне удивлен этим фактом.
Aleks
Добавлено:
Пн, 12 Апр 2010 16:25
Mfactor писал(а):
irenka писал(а):
Уважаемые, а что вы хотели? Почему вы так возмущаетесь, при этом большая часть клуба 2 месяца назад голосовала за Януковича (смотрим ветку "Выборы президента"). Ну теперь радуйтесь.
Шо, серьезно за Яныка голосовали? Удивительно.....
_________________ Рок-н-ролл мертв, а мы - еще нет!
XY
Добавлено:
Пн, 12 Апр 2010 16:48
ага другими словами:
"Очі бачили, що купували? їжте хай повилазять!"((((((((
_________________ Не тяжкий труд, а мыслей ход, опредляют наш доход.
Hard_Pragmatic
Добавлено:
Пн, 12 Апр 2010 16:51
Mfactor писал(а):
irenka писал(а):
не правда ваша, большая часть а именно 39% проголосовала ПРОТИВ ВСЕХ, так что "радоваться" нам большинству не с чем.
!
Hard_Pragmatic:
А еще я предлагаю тему политики не подымать, дабы не уподобляться этим самым политикам, которые (причем ВСЕ) по уши в говне и этим говном кидаются в друг друга.
_________________ "Все перемены, в натуре случающиеся, такого суть состояния, что сколько чего у одного тела отнимется, столько присовокупится к другому" М.Ломоносов
Петрович
Добавлено:
Пн, 12 Апр 2010 17:43
Hard_Pragmatic писал(а):
не правда ваша, большая часть а именно 39% проголосовала ПРОТИВ ВСЕХ,
против всех - значит косвенно за Яныка, это уже тогда было понятно
больше 50% за "против всех" все равно бы не набралось, на что надеялись, собственно?
Marina_M
Добавлено:
Пн, 12 Апр 2010 19:13
irenka
один хрен.....дырки всем латать пришлось бы.
Hard_Pragmatic+1
Добавлено спустя 21 секунду:
Вить, я про говно и про политику
_________________ Ничто не происходит без достаточного основания. Михаил Васильевич Ломоносов
Hard_Pragmatic
Добавлено:
Пн, 12 Апр 2010 20:42
_________________ "Все перемены, в натуре случающиеся, такого суть состояния, что сколько чего у одного тела отнимется, столько присовокупится к другому" М.Ломоносов
Grey Horse
Добавлено:
Пн, 12 Апр 2010 20:56
irenka писал(а):
Потому что когда я говорила, что будет при нем плохо, на меня накидывались с такой агрессией его поклонники, что просто невыносимо и не хотелось даже спорить. Я вас всех поздравляю.
Ой, уважаемая пани Ирена, я Вас очень люблю, но... не надо, как это, по-донецки говорится, наезжать на всех скопом.
Во-первых, Вы помните начало 2005 года? Только-только Ющенко и Тимошенко пришли к власти (со всеми их обещаниями, в частности, и о поддержке малого и среднего бизнеса), и что там было с единым налогом, помните? В общем, да, обіцянка - цяцянка, дуракам - радість. Получается, что правительство Януковича - ничего нового не предлагает, уважаемая Юлия Владимировна это уже делала.
Во-вторых, неужели Вы серьезно думаете, что нормальные люди, участвующие на этом форуме, таки так сильно любят Януковича, что голосовали за него именно как за фигуру? Уже даже надоело говорить на эту тему, поэтому - с позволения коллеги froloff приведу просто цитату из Райкина (кажется, это писал тот же Жванецкий):
Цитата:
Разве я искал ЧЕГО НАДЕТЬ? Я искал КАК БЫ ЧЕГО НАДЕТЬ!
Ну, извините, ежели чего не так сказано...
_________________ Две тени врезались в пространство. Путь открыт.
И вечность искрами летит из-под копыт...
(С) Шарль Бодлер
СИМа
Добавлено:
Вт, 13 Апр 2010 09:07
14 квітня 2010 року об 11:00 годині відбудеться засідання Комісії з питань оподаткування Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України з наступним порядком денним:
1. Про організацію роботи над проектом Податкового кодексу України та іншими новими проектами законодавчих актів у сфері оподаткування.
2. Обговорення проекту Закону України "Про сімейне підприємство"
3. Різне
Засідання відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 12/2 (Будинок Уряду), кім. 141-А, вхід для зареєстрованих осіб через 1-й під’їзд. Необхідно мати з собою паспорт.
Для участі у засіданні просимо реєструватися на електронну адресу rada@kmu.gov.ua до 16.00 години 13 квітня 2010 року.
Может у кого есть желание поприсутствовать, а потом поделиться инфой?
Добавлено спустя 7 минут 22 секунды:
На виконання доручення Кабінету Міністрів України, 1 квітня 2010 року, в Держкомпідприємництві відбулось засідання робочої групи по узгодженню та поданню в установленому порядку на розгляд Уряду проектів Законів України „Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва” та „Про звільнення від оподаткування фізичних осіб-підпиємців”. В засіданні взяли участь представники Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України — заступник Голови Ради, член Спілки аудиторів Т.М.Зацерковна, Держкомпідприємництва — М.Приступа та І. Муральова, Державної податкової адміністрації України, Міністерства фінансів, Міністерства економіки, Міністерства праці та соціальної політики.
За інформацією наданою Т.М.Зацерковною, в результаті обговорення представниками Мінфіну та Мінекономіки була висловлена позиція, що на спрощеній системі оподаткування повинні залишитись фізичні особи–підприємці, які надають побутові послуги (за переліком) та здійснюють роздрібний продаж товарів.
Питання спрощеної системи оподаткування для юридичних осіб в рамках даного законопроекту не обговорювалось, оскільки урядом розробляється проект закону про сімейний бізнес, відносно якого і планується спрощена система оподаткування.
_________________ "...чтобы побеждало зло, достаточно добрым людям ничего не делать". 100% - все зависит от нас, от нашей позиции и отношения к происходящему.
Шах
Добавлено:
Вт, 13 Апр 2010 09:45
Grey Horse писал(а):
Цитата:
Разве я искал ЧЕГО НАДЕТЬ? Я искал КАК БЫ ЧЕГО НАДЕТЬ!
Ну, извините, ежели чего не так сказано...
Таки и как бы чего избрали...хе-хе.....
_________________ -Мойша, надо прекращать говорить на русском!
-А что, бандеровцев боишься?
-Та нет, Абрам, русские могут прийти защищать!!!
_________________ "...чтобы побеждало зло, достаточно добрым людям ничего не делать". 100% - все зависит от нас, от нашей позиции и отношения к происходящему.
zanoza Spammer
Добавлено:
Чт, 15 Апр 2010 08:52
я не допоняла, наверное, что-то - но, судя по ссылке СИМа, Раду підприємництва не смущает ст. 9 Прикінцевих положеннь, которыми с рынка выбрасываются практически все физические-лица предприниматели.
Их волнуют только нюансы ведения деятельности семейными предприятиями...
Karina
Добавлено:
Чт, 15 Апр 2010 09:06
До статті 21:
- термін набрання чинності не відповідає Закону України «Про систему оподаткування»;
- у Законі України «Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб-підприємців» слід визначити конкретні документи, які необхідно надавати для реєстрації;
- в Указі Президента України «Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва» вираз «суб’єктів господарювання, діяльність яких пов’язана з організацією торгівлі, наданням послуг із створення належних умов для здійснення торгівлі іншими фізичними або юридичними особами та орендою торгових місць на ринках та/чи у торговельних об’єктах» для збереження єдиного податку для підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність на ринках необхідно викласти в наступній редакції: «суб’єктів господарювання, діяльність яких пов’язана з організацією торгівлі, наданням послуг із створення належних умов для здійснення торгівлі іншими фізичними або юридичними особами та наданням в оренду торгових місць на ринках»; вилучити слова «суб’єктів господарювання, які надають в оренду земельні ділянки та нежитлові приміщення (споруди, будівлі) та/або їх частини; вилучити положення щодо фізичних осіб-підприємців, які провадять: аудиторську, рекламну, бухгалтерську, адвокатську діяльність; діяльність у сфері права, інжинірингу; діяльність з консультування з питань комерційної діяльності та управління; допоміжну діяльність у сфері державного управління; посередницькі послуги з купівлі, продажу, оренди та оцінювання нерухомого майна, а також суб’єктів господарювання, які здійснюють оптову торгівлю і посередництво у оптовій торгівлі.
Следующая тема Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме